Skip to content

Legendy

Úkolem českého školství je vás přistihnout v tom co nevíte. Začíná to už ve školce, kdy nevíte, jak správně oblíknout punčocháče. Na základce nevíte nikdy nic kdykoliv jste u tabule. Stejně tak na střední, kdy si ani nevíte rady sami se sebou. Na univerzitě se vám pak otevře celý svět toho, co vůbec nevíte. Projevuje se to i na nečekaných místech. Třeba když si chcete booknout univerzitní chatu.

Kalendář

Na prvním pohled vidím, kdy je na chatě volno a mohu si pobyt rezervovat. To budou ta prázdná pole v kalendáři. Jsem si jistý? Nevím. Nebo tam vlastně mohou být naopak vypsané volné pokoje. Nevím, fakt nevím.

Proč tam není nějaká legenda, která by mě prozradila jak to je? Nevím.

Jaký vztah máte k dropdownu?

Vtipně působí také dropdown s otázkou, jaký vztah máte k Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého. Strávil jsem tam příjemných pět let, našel spoustu kamarádů i manželku, takže určitě pozitivní. Taková odpověď tam bohužel v nabídce není. Proč? To nevím.

Dropdown

Odpovědi tam jsou všeho všudy dvě, takže už asi tušíte, kam tím mířím. Proč schovávat dvě, ještě k tomu povinné, odpovědi do dropdownu? Nevím. Proč nevyužít dva radio buttony nebo jen jeden checkbox? Nevím.

Následuje

Rada nad zlato

Předchozí

Chytrý křídla